суббота, 11 июля 2020 г.

Альбом на тегах. Майстер клас від Людмили Половинко


Привітики!
З вами я, Людмила Половинко  @polovinkoliudmila,  сьогодні буду надихати вас з мега ніжною і романтичною колекцією Oh, Ballet, яка надихнула мене на створення мініальбому на тегах. І цей альбом став першим альбомом без перепльоту, який я зробила)).


Моя обкладинка з палітурного картону, яку я обклеїла папером м"ятного кольору. Елементи на обкладинці я приклеювала на картон щоб додати повітря між шарами.


Спочатку я запланувала зробити альбом на кільцях, але в процесі роботи плани змінилися і в хід пішов вощений шнурок який за кольором мені ідеально підійшов до основи альбому. Для декору на корінець альбому я прив"язала нитки з помпонами, що додало особливого шарму і динаміки роботі).


Для вас я зняла відео майстер клас з декорування одного розвороту, створення обкладинки  та збору альбому, запрошую до його перегляду, а вже потім приступити до розглядання деталей альбому на фотографіях


Мене настільки захопив процес роботи, що я цей альбом створила на одному диханні. Мабуть, найбільше часу мені пішло на прошивання альбому ніж його декорування. 
Моя найнеулюбленіша частина в створенні альбому - це пошття перепльоту, а цього разу мені вдалося уникнути найнуднішої частини роботи і отримати масу задоволення від процесу.


В альбомі я використала рамочки, яі сама вирізала, а ще рамочки які йдуть до колекції і це настільки урізноманітнило вигляд альбому, що простенький альбомчик вийшов дуже затишним та милим.


На одному розвороті я старалася повторювати деталі на обох сторінках: якщо в мене було фольгування на одній сторінці я обов"язково додавала його і на другу. Те ж саме робила і з принтами на папері, які старалася дублювати і на іншій стороні.


Так як альбомчик маленького формату, я в ньому не робила різноманітних відкривашок чи секретиків. Рамочки я старалась чергувати з підложками для фото, що хоч трошки урізноманітнило мій альбомчик.


 А ще витягнула свій улюблений і давно забутий дірукол за допомогою якого нарізала мережива, яке і використала в своєму альбомі. Це ще один спосіб використати усі обрізки щоб не викинути жодного шматочка.


Так як я любитель вирізалок, я усе повирізала, а потім використовувала для декору альбому. В цій колекції, як на мене,  виявилось мало квітів, але я знайшла свої запаси вирізалок з колекції з зайчиками So Loved, які ідеально підійшли і до цієї колекції.)


 Для декору свого альбому я використала висічки, вирізалки, рамки та чіпик з колекції. Наскільки простіше творити з усієї лінійки колекції, дизайнери вже все продумали за нас і допомогли нам підібрати увесь декор для наших робіт. Особливо, якщо ви тільки робити свої перші кроки в скрапбукінгу, моя вам порада - беріть усю колекцію, так вам буде значно простіше творити.







З вами була, Людмила Половинко

1 комментарий: