вторник, 21 июля 2020 г.

Альбом для принцессы

Привітики!
З вами я, Людмила Половинко  @polovinkoliudmila,  сьогодні моя черга показувати вам своє натхнення. І я до вас з альбомом для маленької принцеси з мега ніжної і романтичної колекції Oh, Ballet, яка неймовірно надихає на створення ніжних дівчачих альбомів. 

Перед розглядом деталей на фото пропоную переглянути відео огляд альбому


Це вже не перший мій альбом з цієї колекції і я впевненна, що не останній.))  Цього разу в мене обкладинка зроблена з цупкого палітурного картону, яку я обклеїла крафт папером, а вже потім декорувала паперовими елементами.  І як зазвичай, елементи на обкладинці я приклеювала на картон щоб додати повітря між шарами, що дає змогу зробити композицію не такою плоскою.



 Для декору обкладинки використала свої улюблені в"язані квіточки, які додали роботі особливогот відчуття домашнього затишку та материнської любові.


Так як я любитель вирізалок, я усе повирізала, а потім використовувала для декору альбому. До цих вирізалок додала ще квіточки з колекції з зайчиками So Loved, які ідеально сюди підійшли.



 Для декору свого альбому я використала висічки, вирізалки, рамки та чіпик з колекції. Наскільки простіше творити з усієї лінійки колекції, дизайнери вже все продумали за нас і допомогли нам підібрати увесь декор для наших робіт. Особливо, якщо ви тільки робити свої перші кроки в скрапбукінгу, моя вам порада - беріть усю колекцію, так вам буде значно простіше творити.



Я люблю машинну строчку свої роботи і вважаю, що без машинки я як без рук)). Практично усі мої роботи з строчокю, навіть, якщо я захопилась декоруванням і забула прошити на машинці, тоді обов"язково намалюю вручну і зімітую строчку. Для мене ця рамка по контуру додає завершенного вигляду моїй роботі.



 Для декору, окрім колекції, я використала відштамповки на кальці і картоні, чіпик та трішки вирубки.




Хоч альбом гневеличкий, але дуже вмістимий, на кожному розвороті в ньому є відкривашки, а також кишеньки, в яких додатково можна зберігати ще фотографії або карточки з пам"ятними записами.







З вами була, Людмила Половинко


Комментариев нет:

Отправить комментарий