среда, 3 июня 2020 г.

Мінімалістичний альбом по системі мідорі від Людмили Половинко

Привітики!
З вами я, Людмила Половинко  @polovinkoliudmila,  сьогодні покажу свій мінімалістичний мініальбом, який трішки не звичний і зроблений для самостійного вклеєння фотографій та з мінімальним декором. Для мене не дуже властиво робити такий мінімалізм, але цікаво було спробувати щось нове для себе і вийти за межі звичного.


Обкладинка альбому без декору для зручного користування, яку я обтягнула темно синім джинсом під колір колекції.


 Альбом зроблений за системою мідорі в ньому є три окремих зошити і багато місця для вклеєння фотграфій та записів журналінгу. В альбомі є кишеньки, куди пожна поскладати додаткові фотографії або пам"ятні речі.


Для декору альбому я використала висічки та вирізалки з колекції. Листок з квітами з фольгуванням я весь порізала та повирізала квіти та листочки, які потім і використовувала для декору.




Для створення альбому мені пішов практично весь набір паперу, залишилося декілька карточок та невеличкі обрізки паперу. Я люблю так використовувати усю колекцію щоб нічого не залишалось).



Для декору обкладинок я використала чіпборд рамки і це єдиний об"ємний декор в моєму альбомі. такий альбом є мега легким і не перевантаженим декором, що дає змогу наклеїти більше фотографій.


В альбомі сторінки різного розміру, саме так я використала усі обрізки паперу, які залишалися після відрізання основної сторінки, а маленькі обрізки і карточки пішли для декору і створення шарів у композиції.






З вами була, Людмила Половинко


Комментариев нет:

Отправить комментарий