понедельник, 20 апреля 2020 г.

Ніжний альбом від Людмили Половинко. Майстер клас з декорування обкладинки

Привіт. 
З вами я, Людмила Половинко (ИГ: @polovinkoliudmila),  маю новенький альбомчик з мега ніжної та жіночної колекції "Beautiful Moments" від ScrapMir.


Я люблю такі ніжні та жіночні колекції, але тут я вирішила ніжні принти колекції розбавити крафтовим картоном, який додав контрасту та підкреслив усю красу колекції. А потім я ще підтримала колір крафту коричневою замшею, яка яка і стала вишенькою на моєму альбомі)





Перед переглядом деталей на фото, пропоную переглянути відеоогляд альбому, щоб побачити усі відкриваючі елементи, конвертики та кишеньки):


Процес створення обкладинки я зазняла на відео і запрошую вас до перегляду:


Нажаль, не весь процес створення моєї обкладинки записався, поза камерою я додала мереживо та приклеїла паєтки, а так все решті ви можите побачити на відео.




Для декору альбому я використала висічки, а також , квіти з листка для вирізання. Вирізати я люблю і вирізаю багато, а потім все використовую для декору своїх робіт.






Я свої альбоми завжди прошиваю за периметром, що робить рамку в роботі, а ткож додає завершеності кожній роботі.






 Також, для контрасту я використала відбитки штампів на кальці та крафті. Штампувала я чорним чорнилом, щоб додати темних акцентів.












З вами була, Людмила Половинко

Натхнення вам і любові! 

2 комментария:

  1. Альбом - сама нежность! Очень красиво!

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Ева, большое спасибо! Все начиналось с очень нежной и красивой коллекции бумаги).

      Удалить