четверг, 5 марта 2020 г.

Настільний календар + відео майстер клас від Людмили Половинко.

Привіт. 
З вами я, Людмила Половинко (ИГ: @polovinkoliudmila), продовжую організовувати і обживати своє робоче місце. Цього разу я зробила настільний календар з відділенням для зберігання карточок для записів. а творила я в основному з дитячої колекції "Unicorns" від ScrapMir.



Я люблю використовувати папір до останнього шматка, щоб не залишалось нічого на залишку. Після останнього мого процесу з цього паперу в мене лежали обрізки та листки з карточками, які я вирішила використати в цій роботі. В процесі я поєднала колекцію з єдинорожками "Unicorns" та кулінарну "Вкусные рецепты".


Часто після великих процесів у мене залишаються карточки, але цього разу я вирішила впустити їх в хід і використала для нижньої підложки та для слоїв в роботі. 


 Для контрасту в роботу я додала крафтові висічки, щоб відділити та відтінити папір. Увесь декор я припідняла на картон щоб додати повітря між шарами.


 І зворотня сторона календаря:




Увесь процес творення настільного календаря я показала в прямому ефірі в інстаграм, а для вас спробувала змонтувати та показати найголовніше. Запрошую до перегляду відео майстер класу:


З вами була, Людмила Половинко

Натхнення вам і любві! 

Коллекция "Unicorns"


Комментариев нет:

Отправить комментарий