суббота, 20 июня 2020 г.

Альбом з мишками з елементами поп-ап від Людмили Половинко.

Привітики!
Я, Людмила Половинко  @polovinkoliudmila,  натхненна нашою новинкою - колекцією паперу та декору "Mice's Stories" - "Мишині історії" продовжую і надалі творити з неї свої нові роботи.


Колекція мега яскрава та по літньому сонячна, тому з неї виходять теплі та насичені роботи. Сьогодні в мене для вас альбом з елементами поп-ап з маленькими та ніжними мишками.


Для початку пропоную подивитись відео огляд альбому, а вже потім порозглядати усі маленькі деталі на фото.


Милі мишки такі ніжненькі, навіть, незважаючи на те, що кольори колекції дуже активні та яскраві.  На кожному розвороті я зробила маленькі поп-ап композиції, які і стали ізюминкою цього альбому.



Для виготовлення альбому я використала усі висічки та два листи для вирізання, добре, що вирізати я люблю і отримую від цього масу задоволення. Вирізаю усі елементи за допомогою своїх улюблених манік"юрних ножничків, які завжди мені допомагають творити і без них не твориться жодна моя робота.



Альбом робила без відкривалок та секретиків, лише на деяких розворотах приклеїла конвертики з листа для вирізання і у них вклала тежики на яких можна робити записи.


Я люблю прошивати усі свої альбоми, для мене швейна строчка по периметру додає рамку і відчуття  завершеності розвороту. А тут прошити все по периметру - це був певний квест, який я пройшла на відмінно, хоч і в деяких місцях прийшлося дошивати в ручну)). Але я не зрадила своїй традиції і цей альбом прошила)).


Я незнаю, чи хоч когось можуть не зачепити ці маленькі мишки, думаю, що ні. Хоч я чекала кантрі колекцію і хотіла в ній бачити відповідні елементи для вирізання, але ці мишки перевершили мої сподівання.


І останній розворот з аркою яка з"єднала воєдино  квіти та мишки)).





Колекція дуже крута та натхненна, тому, думаю, що це не остання моя робота з неї!!

З вами була, Людмила Половинко


Натхнення вам і любові! 


Материалы коллекции "Mice's Stories"

1 комментарий: