суббота, 4 июля 2020 г.

Меджик бокс від Людмили Половинко. Майстер клас


Привітики!
З вами я, Людмила Половинко  @polovinkoliudmila,  сьогодні я покажу вам свою коробочку, яку ми робили разом з вами на нещодавному прямому ефірі в інстаграм. А творила я з мега стильної весільної колекції Tenderness. Моя улюблена спокійна палітра з натуральними відтінками, які надихають не лише на весільні роботи)).



Я завжди стараюсь на ефір підготувати таку роботу, яку можна зробити за одну годину, але  знову і знову я не розрахувала свої можливості і ефір затягнувся на на довший час. Трішки обрізавши монотонну роботу на відео, таку як приклеювання паперу на основу я скоротила відео яке сьогодні вам покажу 


На основу з акварельного паперу я наклеїла підложки одну з активним, а іншу з пасивним принтом, а потім вже приступала до найцікавішої частини в творчості - це декорування. Декорування виробу якраз і приносить найбільше задоволення від процесу, тому я його завжди залишаю на кінець, а спочатку провожу усю не цікаву та монотонну роботу.




 Так як я любитель вирізалок, тому завчасно усе повирізала з паперу, а потім використовувала для декору коробочки. Листки для вирізання, висічки та листок з фольгованими квітами все пішло під ножиці)) Особливо я була задоволена крафтовим листком з фольгуванням, який мені замінив ембосинг на кальці золотою пудрою, на виготовлення якого в мене завжди йшло багато часу, а тут все зробили замість мене)). Мені залишилося лише повирізати усі деталі і все)




Додатково для декору до усіх вирізалок я взяла мереживо та чіпик, якими доповнила свою композицію, а на завершення додала ще тичинок маленькими ягідками, нанесла топінги і вуаля: коробочка готова.





З вами була, Людмила Половинко

Комментариев нет:

Отправить комментарий