понедельник, 30 марта 2020 г.

Подарунковий пакет від Людмили Половинко

Привіт.
З вами сьогодні я,  Людмила Половинко (ИГ: @polovinkoliudmila) з яскравим контрастним натхненням. Я люблю дарувати свої подарунки в гарному упакуванні, яке приносить мені естетичне задоволення. Я ніколи не роблю пакети завчасно, а обов"язково враховую вподобання людини якій буду його дарувати.

Я ніколи не роблю пакети завчасно, а обов"язково враховую вподобання людини якій буду його дарувати. Так і цього разу подарунок був зроблено людині, яка любить яскраві і теплі кольори. Для контрасту я взяла темний пакет, який  підкреслив яскравість та насиченість паперу.


Для свого пакету я використала одну з наших останніх новинок - осінню колекцію "Falling in Love". ЇЇ теплі кольори надихають на теплі та романтичні роботи. В мене з цієї колекції вже було зроблена не одна робота і в майбутньому точно будуть ще, адже маю на неї великі плани. 


Для декору свого пакету я використала вирізалки, яких у мене не буває забагато. Вирізати я люблю і максимально використовую папір у своїх роботах.


Тепер до усіх наших колекцій входять листки з тежиками, білетиками та метеликами і це просто рай для любителів повирізати. Я завжди вирізаю багато і готую все завчасно, щоб потім не відволікатися на підготовку матеріалів.






З вами була, Людмила Половинко

Комментариев нет:

Отправить комментарий