Страницы

вторник, 21 апреля 2020 г.

Натхнення до завдання #4 "Маленькая страна" від Олени Базюк. Острів Баунті


Всім привітики!
Сьогодні з вами я, Олена Базюк (ІГ olenabazyuk). Буду вам показувати детальки своєї першої роботи для завдання в новому сезоні ДК 2020 ScrapMir!І цю мініатюру я зробила до нашого нового надзвичайно цікавого завдання Challenge #4 - Маленькая страна, де ми творимо і феячимо мініатюри. Всі деталі завдання читайте в пості і приєднуйтесь, буде цікаво). А в мене для вас міні-місце райської насолоди) Острів "Баунті" - острів, що втілює рай на землі, де завжди тепло, прекрасне чисте море, ніжний білий пісок, красиві гори, вкриті непрохідними джунглями, і спокійне розмірене життя. А що ще потрібно? Тут немає великих міст, тут немає ніяких заводів, тут прекрасна екологія, і це все для вашого релаксу. Ось таку частину місця для релаксу я і створила)




Прекрасно втілити мої тропіки допоміг набір паперу "Summer" та висічки до нього, а хвильки моря я зробила з листа паперу з колекції "Nautical Graphic" .

А знаєте, що я використала за основу свого острова?) Вгадаєте? 

Так, це половинка шкаралупи кокоса. І ідея цієї роботи прийшла до мене, коли ми сім'єю ласували кокосами і кокосовим молоком, говорили про море і відпочинок...і тоді засвітилась моя скраплампочка)



В мене тут і міні тукани, які вирізала з набору, і пальми, і екзотичні фрукти, і море... 
Паперові хвильки з камінчиками і топпінгами в поєднання з пофарбованою марлею для більш реального надання об'єму і багатошаровості, 
для шарів паперових тропічних джунглів зробила вирубку з паперу "Summer" та використала висічки з тієї ж колекції)

Можна відпочивати)






От так виглядає більш реальний розмір моєї мініатюри в руці.

"Dance all night" на острові "Баунті"



Надіюсь, що моя мініатюра надихнула вас, чекаємо ваші роботи в 

Challenge #4/20 до 13.05.20

Challenge #4/20


Творіть в задоволення!


З вами творила Олена Базюк (ІГ olenabazyuk).


Материалы коллекции "Summer":

Комментариев нет:

Отправить комментарий