Страницы

суббота, 4 января 2020 г.

Новорічна упаковка від Людмили Половинко


Привіт.
Сьогодні з вами я, Людмила Половинко @polovinkoliudmila підготувала подарунковий пакет для упакування новорічниого подарунку.
Я люблю у своїх роботах використовувати крафт, він додає особливого тепла і затишку роботі, саме тому, я і взяла крафтовий пакет для основи.




 Для декору свого пакету я використала висічки та вирізалки, які є в нашій новій новорічній колекції. Я люблю вирізати , тому вирізаю з паперу все, що можна, а вже згодом використовую усі ці висічки для декору.


 Наша остання новинка - це білетики , якими можна додати різноманітності вашій композиції, а ще вони настільки універсальні, що можна їх також використати у інших роботах не на новорічну тему.


У своїй композиції я ще використала наші рамочки та тежики. Наскільки продумано у виробника все до дрібниць, що лише з використанням різних деталей з колекції можна зробити роботу.


Обрізки паперу пішли для створення основи під композицію. Я часто наслоюю папір щоб додати обєму та ускладнити фон роботи.


Щоб робота не була плоскою я усі деталі припіднімаю на картон, що додає обєму та динаміки роботі.


З менших обрізків паперу я зробила виручку та деякі квіти. В мене все йде в роботу і нічого не пропадає. Рука не піднімається викинути щось у смітник, для кожного обрізка стараюся одразу ж знайти застосування.


Усі мої новорічні роботи яскраві та блискучі і саме тут я люблю додавати топінгів у вигляді паєток та глітеру. Ще місцями присипала бісером та мікробісером.


І останнім штрихом стало нанесення білих бризгів акриловим грунтом, що додало ефекту зимової засніженої роботи та об"єднало усі деталі в одне ціле.


Материалы коллекции "Merry Christmas":

Комментариев нет:

Отправить комментарий